Zásady ochrany osobných údajov

AUTOGRÁČ s. r. o.
Horné Ozorovce 260
957 03 Bánovce nad Bebravou

IČO: 44542950
DIČ: 2022730952
IČ DPH: SK2022730952

Zapísaná na Trenčín, odd. Sro, vl.č.21069/R

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Ochrana osobných údajov

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR).

Aké údaje uchovávame?

Počas návštevy užívateľov v našom systéme zbierame analytické údaje, ktoré následne spracuvávame v rozsahu:
Využívame službu Google Analytics, ktorá zbiera IP adresu a následne ju anonymizuje. Údaje sú uchovávané po dobu 24 mesiacov.

Kontaktovanie využitím kontaktného formuláru:
Návštevníci majú možnosť využiť kontaktný formulár umiestnený na našej stránke. V tomto prípade využívame osobné údaje, ktoré spracovávame:

  1. meno a priezvisko
  2. e-mailová adresa
  3. telefón

 

Údaje sú spracovávané vzhľadom na oprávnený záujem užívateľa. Tieto údaje zostávajú v našom systéme a uchovávame ich po dobu 5 rokov. Odoslaním formuláru vyjadrujete súhlas, že sú Vám známe Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR).

Čo sú cookies a ako ich využívame?

„Cookies“ sú informácie, ktoré sa prenášajú a ukladajú z webovej stránky na hard disk užívateľov za účelom zachovania záznamu. Cookies umožňujú, aby sa na webovej stránke uchovali dôležité informácie a nastavenia, vďaka ktorým sa používanie stránky stáva pohodlnejšie. Spoločnosť ROMAKO PD, s.r.o. používa cookies, aby sme Vám uľahčili používanie našej webovej stránky a Vy ste si mohli užívať výhody, ktoré Vám ponúka. Máme za to, že nastavením Vášho prehliadača súhlasíte alebo nesúhlasíte s ukladaním súborov cookies do Vášho počítača.

Súbory cookies, ktoré používame:

  • Google Analytics

 

Súbory cookies tretích strán, ktoré sú na našej stránke:

  • Captcha Google
  • Facebook
  • YouTube

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Máme za to, že nastavením Vášho prehliadača súhlasíte alebo nesúhlasíte s ukladaním súborov cookies do Vášho počítača.